Ugodno življenjsko zavarovanje

Želite življenjsko zavarovanje z nizko premijo in visokim kritjem?

Življenjsko zavarovanje za primer smrti vam omogoča izplačilo zagotovljenega zneska (zavarovalne vsote) v primeru smrti zavarovane osebe. Ker pri tem ni nobenih oblik varčevanja, lahko že z zelo nizko mesečno premijo dosežete visoko zaščito v primeru najhujšega za vašo družino in najbližje. Izpolnite spodnje podatke za izračun premije življenjskega zavarovanja. Že od 4€ na mesec.

Zraven riziko življenjskega zavarovanja, nudimo na strani tudi izračun za Naložbeno, Klasično in Rentno življenjsko zavarovanje.

Izkoristite posebno ponudbo in sklenite ugodno življenjsko zavarovanje že danes. Izpolnite spodnji obrazec za informativni izračun premije z določeno zavarovalno vsoto. Za vse dodatne informacije in sklenitev nas lahko tudi pokličete na 040 564 462.

  Izpolnite spodnji izračun za življenjsko zavarovanje

  Izberite zavarovalno vsoto (obvezno) za katero bi rabi bili zavarovani. Priporočamo vsaj seštevek dvoletne plače + vseh ostalih obveznosti.

  Izberite obdobje (število let) (obvezno) za katero bi rabi bili zavarovani. Priporočamo vsaj do osamosvojitve otrok ali izplačilo kredita.

  Ali želite zraven življenjskega zavarovanja tudi varčevanje?
  Izberite iz menija.

  Ali kadite? - (oseba, ki bo zavarovana).
  NEDA

  Kontaktni podatki - (osebe, ki bo zavarovana).